Cserepes Kisvendéglő Budapest

11 fotó

1 vendég értékelése alapján

100%
5Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Abacus Herceghalom - Napi árak
Hotel Abacus Herceghalom
45.800 Ft / 2 fő / éjtől választható ellátással
Hotel Kiss Tata - Pihenés 60 felett - senior ajánlat
Hotel Kiss Tata
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca

Cserepes Kisvendéglő Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 833 városban járt márFelfedező - 2604 helyen első értékelőNépszerű író - 319 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 51289 feltöltött kép
2022. július 26.egyedül járt itt
Már egyszer kerestem korábban, de Google a Lövölde térre definiálja, körbejártam a teret, nem volt. Most egy kicsit dörzsöltebb voltam, a Lövölde 1. lehet a Felsőerdősor 1. is, és a sarok mögött ott van, bizony. Nem túl hivalkodó, egy pincelejárat lehetett, de belül igazán kellemes meglepetés, semmi szokásos pincei dohszag, viszont tiszta, barátságos környezet.
Cserepes Kisvendéglő Budapest - Külső képCserepes Kisvendéglő Budapest - EgyébCserepes Kisvendéglő Budapest - EgyébCserepes Kisvendéglő Budapest - EgyébCserepes Kisvendéglő Budapest - BelsőCserepes Kisvendéglő Budapest - BelsőCserepes Kisvendéglő Budapest - Étlap/itallapCserepes Kisvendéglő Budapest - Étel/italCserepes Kisvendéglő Budapest - Étel/italCserepes Kisvendéglő Budapest - BelsőCserepes Kisvendéglő Budapest - Belső
Még több kép (8 db) >>