A Ráday utca elején, a Kálvin tér irányába, a közelmúltban nyitott kis pékség. Mivel előtte már történetesen egy másik pékségben ettem-ittam, így ide az újdonság varázsa vitt be, és elvitelre vásároltam. A kínálat szolid, helyben fogyasztásra nincs lehetőség, csak elvitelre. Egyszemélyes kisvállalkozás.
A pultban lévő választékból 2 db vajas croissant-t kértem (200 Ft/db). Méretre átlagosnál nagyobb, dundi croissant-okat készítenek. Sajnos nem nyerte el a tetszésünket, a gyerekek is kóstolták, pedig ők elég nagy croissant rajongók és válogatósnak sem mondanám őket, mert a diszkontláncok péksüteményeit is gyakran, jó ízzel fogyasztják. Ez viszont nem fogyott el. A vajat nem lehetett benne egyáltalán érezni, a tészta nehéz, sűrű volt, nem könnyed, nem foszlós. Kb. úgy tudnám bekategorizálni, hogy ez amolyan albán minőségű pékáru volt (még ha esetleg nem is albán a tulajdonos, nem ez a lényeg szerintem, hanem a minőséget próbáltam érzékeltetni). Viszont ehhez a minőséghez az ár nem volt egyáltalán szinkronban, szóval nem is jó, és még túlárazott is volt. Sajnálom.