Itt korábban több más vendéglátó funkció működött, de nem igazán tartósan, halas, fánkos, csak amire emlékszem az utóbbi pár évből. Hitvallásuk egyértelmű: egyszerű, vitaminokban gazdag ételek, friss zöldségek és gyümölcsök, házi szószokkal, mártásokkal, házi pitával, sokféle vegetáriánus és vegán fogás, de nem kizárólagosan. Kizárólag természetes alapanyagokat használnak, ízfokozók és adalékok nélkül. A pitába töltött szendvicsek ára 2000-2500 Ft körüli, a saláták 3300-4000 Ft között, bowlok, azaz tálak 3000-4400 Ft között, smoothie-k 2000 Ft körül. Falafel, grillezett padlizsán, halloumi grillsajt (mondjuk ez nem vegán, hiszen juhtejből készül), hummusz, édesburgonya, shawarma csirke is szerepel a fő összetevők között. A fűszerezésben az egzotikus ízvilág jellemző, arab, török, kisázsiai konyha fel-felsejlik. Desszertek terén muffin, brownie, citromos piskóta, ezek annyira nem izgalmasak szerintem. Néhány alkoholos ital is található, ha már a bulinegyedben vagyunk, Aperol Spritz és Tubi60, illetve Desperados sör, amiket láttam a pulton. Helyben a mango tango névre hallgató smoothie-t fogyasztottam (1890 Ft), vagyis ennek egy egyediesített verzióját, amiben mangó, menta, zabtej, chia mag, gránátalma, banán és matcha por volt, ettől lett ilyen zöld a színe. Ez nagyon szimpatikus volt, hogy gyakorlatilag lehetett az alapanyagokat az étlap kiírásán túl is variálni, kombinálni. Elvittem még egy vegán mango smoothie bowl-t, ami egy pohárdesszert a mangó mellett narancs. gránátalma, menta, banán, áfonya és kókusztej volt (1190 Ft). A címet a mosdóban olvastam a falon. Hát, szexinek nem mondanám a salátát, dehát ízlések és pofonok. Minden esetre a hely igen trendinek számít.