A Hévre várva szemembe ötlött ez a kis terasz. Reggel lévén egy finom kávéra betértem. Nem bántam meg. A kedves és gyors kiszolgálás közben kedvet kaptam még egy kis nézelődésre kávézás és sütizés közben.Szerencsére még volt hely a teraszon, mert úgy láttam, hogy elég népszerű hely. Máskor is meglátogatom.
A Csillaghegyi megálló régóta listán van, a minap végre sikerült meglátogatni. A beltér barátságos, korszerű, de otthonos, vendégmarasztaló, lezser. A kiszolgálás kifogástalan, az üzletvezető s alighanem tulajdonos mesterfokon űzi a vendéglátást. Minden kencét megkóstolhattunk választás előtt, végül padlizsánosat, aszaltparadicsomos fetásat és kolbászosat kértünk.
Ettünk egy nyers vegán tallért is, remek volt, egyszerűen pazar, továbbá egy sütit, ami szintén finom volt, akárcsak a kencék. Megnéztük a beszállítók diplomáit, egytől egyig a felső minőségi szegmensbe tartoznak. Csillagos ötös a Csillaghegyi megálló.
A Csillaghegyi Megálló pontosan a békásmegyeri-szentendrei HÉV csillaghegyi megállójában található. Olvastam is róluk pozitív véleményeket, és az egyik óbudai kolléganőm is ódákat zengett róluk, akik sokszor indítják itt a napot a férjével, mielőtt munkába indulnának. Vele találkoztam itt.
Elsősorban reggeliző és kávézó hely, korán is nyitnak, reggel 7-kor, ha jól emlékszem. Mindenféle remek pékáru, még gesztenyés táska is van (350 Ft), többféle frissen készült szendvics: magos zsemlébe, bagelbe, kiflibe töltve. Francia pékáruk, baguette többféle méretben, krémek-kencék, villásreggelik főleg tojásból, melegszendvics. A kávéjuk is kiváló. A benti rész egy kicsit talán zsúfolt, de nagyon napfényes, világos az egész hely. Van egy kis kiülős teraszuk, szélvédett, de az is nagyon napos.