Az üdítő kivétel

Csocsaj Pékség - Kőrösi Csoma Sándor sétány BudapestCsocsaj Pékség - Kőrösi Csoma Sándor sétány Budapest a térképen

2018. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. szeptember 28.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Meg akartam nézni, értékelték-e már, de egy másik címen találtam ilyen nevű üzletet. Aztán a Google keresőjéből kiderült, hogy ez egy egész hálózat, sok bolttal.
Úgy tűnik, a Kőrösi Csoma sétányon lévő az üdítő kivétel, mert a többi egységről nem sok dicsérő szó esik.
A friss péksütemény illata csábított be, édesek és sósak sorakoztak a pultban, egyik szebb, mint a másik. A középkorú eladónő keze járt, mint a motolla, gyors volt és kedves.
A pékségben a sok vevő miatt nem tudtam, az utcán alig mertem elővenni a fényképezőgépemet. Fura alakok lődörögtek és heverésztek a járdán délelőtt 11 körül. De erről nem a bolt tehet. Örültem, hogy ritkán van erre dolgom. De aki erre jár vagy itt lakik, annak jó szívvel ajánlom, menjen be egy illatos, friss süteményért.
Ételek / Italok:
Fényképek (1)
Csocsaj Pékség - Kőrösi Csoma Sándor sétány Budapest - Külső kép
Prémium Hotel Panoráma Siófok - Ébredj Balaton
Prémium Hotel Panoráma Siófok
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Előrefizetési kedvezmény félpanzióval, fürdőbelépővel
Gotthard Hotel Szentgotthárd
Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz - 2 éjszakás pihenés
Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz
következő képelőző kép
Tetszik / hasznos neked ez a fotó?