Attól függetlenül, hogy bevásárlóközpontban van megjelenésében, hangulatában és ízeiben nagy meglepetést okozott. Egy idősebb úr szolgált ki minket, (figyelmes, kedves, gyors) amint helyet foglaltunk, megkérdezte, hogy ebédelni szeretnénk-e, majd hozta az étlapot és egy kis ropogtatni valót, olajbogyót.
A választásunk egy articsókás, sonkás pizzára esett a közepén tükörtojással, jeleztük, hogy egy pizzát kérünk elfelezve. Hamar elkészült, kaptunk 2 fél pizzát 1-1 t. tojással a közepén, vékony ízletes tészta, elegendő szaftos feltét, minőségi alapanyagok és ami végképp itthoni viszonylatban meglepett, hogy a pizza mellé külön kis edényben kaptunk reszelt parmezán sajtot is. Isteni finom volt. Üdítőkkel együtt 2600 Ft-ot fizettünk. Remélem a minőség az idő múlásával sem fog romlani. Próbálja ki mindenki!