A falakon olaszos hangulatú pizzeria falfestés, a benti részben is jön az olasz ristorante hangulat, de kellemes, barátságos, laza. A személyzet is kedves, de természetes fellépésű. A gyerekekkel a szomszéd asztalnál különösen kedvesek, ez nagyon szimpatikus számomra, én is gyerekes szülő vagyok, és azt tapasztalom, hogy sajnos nem minden étterem gyerekbarát. Az étlapon jórészt olasz klasszikus ételek, sokféle pizza, tészta, de sok egyéb is. Nem a különlegességek jellemzők, hanem sokkal inkább azok az ételek, amelyeket már a magyar vendégközönség is jól ismer és megkedvelt. Főételek jellemzően 3000 Ft körül, pizzák 2000-2500 Ft között döntően. A táblán séf ajánlat: leves, 3 főétel, desszert. Desszertek 1000-1300 Ft között, levesek 1500 Ft környékén. Vannak lazább, könnyedebb ételek is, saláták, rizottó, zöldséges fogások. A paradicsomleves és a rizottó korrekt, de semmiképpen nem kiemelkedő, konyhai elkészítése és megvalósítása átlagos. Nem minőségi alapanyagokkal dolgoznak. Az aktuális desszertkínálatot a hűtőpultban lehet megtekinteni. Nekem nem minden sütemény tűnt frissnek, és ez az érzés, vagyis szemrevételezés alapján szerzett benyomás később be is bizonyosodott. Az erdei gyümölcsös panna cotta (1070 Ft) szintén nem volt friss, a gyümölcsréteg alatt a panna cotta meg volt bőrösödve. A folyamatos hűtés miatt nem volt romlott, de az élvezeti értéken ez erősen rontott. 12% kötelező szervizdíj van. A konyha teljesítménye átlagos, nem tartom őket a jó olasz éttermek között számon. Lehet, hogy a pizzájuk jó, itt többen azt dicsérték, arról viszont nem tudok nyilatkozni.