A Lövőház utcában található aprócska, retró hangulatú cukrászda. A fiatal kiszolgáló hölgy nevetve mondta, hogy mostanában mindenki fényképez, no, nem őt, hanem a süteményeket. A héten már én voltam a 3. fotózós vásárlója. De ezek szerint a beszámolók nem ide készültek az ittjartam. hu-ra.
Vagy csak más is annyira el van maradva az értékelések megírásával, mint én. . . Főleg jól ismert, tradicionális sütemények és tortaszeletek, átlagos méretben, meglepően kedvező árfekvésben: 200-370 Ft között. Egy csokis marcipános alagutat ettem, meglehetősen tömény volt a krém és a marcipánburkolat így együtt, de friss, a kakaós piskótatészta könnyű. Egy gombóc karamell fagyit is kértem, korrekt volt, nem kiemelkedő. Nagyon kedvesnek találtam a csomagolópapíron szereplő feliratot: Finomságot szeretettel! Van egy kis könyöklő a falnál, így akár helyben is lehet egy kávét inni vagy megenni egy süteményt. Az elviteles egész torták árai is nagyon kedvezőek, szerintem az egyik legolcsóbb a városban.