2015. októberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2015. október 31.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Culinaris-t mint minőségi, konyhai "mindenféléket", finomságokat, különleges fűszereket árusító üzletet visszajáró vevőként jól ismerem, vannak olyan csokoládék, keleties mártások , chutney-k, amiket csak itt lehet a városban beszerezni. A közös bejáraton megközelíthető, a bolttól jobbra lévő éttermet viszont sosem próbáltam még korábban (mivel leginkább estefelé szoktam vásárolni), pedig a Gault Millau 2015-ben 11 pontra értékelte, ami nem rossz teljesítmény.
Reggelit (8-12-ig) és ebédet kínálnak (déltől), de csak 15 óráig vannak nyitva. A belső térben a piros szín dominál, magas asztaloknál bárszékeken lehet leülni, de bárszékhez képest kényelmesek. A tojásos ételek bio-tojásból készülnek, a kenyerek, pékáruk házi sütésűek, bio alpesi tejet vagy szójatejet lehet választani. Minden ételt frissen készítenek. Bundás kenyér, bio zabkása és angol reggeli is szerepel a kínálatban. Bár a kiszolgálás kedves és gyors volt, de a kenyérrel nagyon spóroltak, kevés volt, amit adtak (bár utólag a fizetésnél mondták, hogy kérhettem volna még). Árban felső-középkategóriás, az Á table hálózatnál olcsóbb, FF Bakery-nél drágább.
Kellemes hely, ebédre is érdemes szerintem kipróbálni, bisztrós jellegű, könnyed, trendi ételkínálatuk van.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (14)
Még több kép (4 db)
40.410 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel