Sörök szaküzleti áron, akár helyben fogyasztva

Culinaris Hegyvidék BudapestCulinaris Hegyvidék Budapest a térképen

Kiváló 2024. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2024. május 11.
A Culinaris eluralta a Hegyvidék Üzletközpont földszintjét. Ügyes megoldás, hogy kitettek néhány asztalt, ahol megihatjuk, megehetjük azt amit vettünk.
Így aztán ritka jó italokat ihatunk ritka jó áron, jómagam miután megkóstoltam az épp kínált két pezsgőt és saket, vettem 6 üveg minőségi sört, melyek közül egyet helyben megittam, hoztak hozzá üvegpoharat is.
A magam részéről szívesen vettem volna valamit a szomszédos pékségből mellé, de társam meggyőzött, hogy ebédelni megyünk, ne verjük agyon az éhségünket.
5 pontos élmény volt ez, semmi kétség.
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (12)
Culinaris Hegyvidék Budapest - EgyébCulinaris Hegyvidék Budapest - EgyébCulinaris Hegyvidék Budapest - EgyébCulinaris Hegyvidék Budapest - EgyébCulinaris Hegyvidék Budapest - EgyébCulinaris Hegyvidék Budapest - EgyébCulinaris Hegyvidék Budapest - EgyébCulinaris Hegyvidék Budapest - EgyébCulinaris Hegyvidék Budapest - EgyébCulinaris Hegyvidék Budapest - EgyébCulinaris Hegyvidék Budapest - EgyébCulinaris Hegyvidék Budapest - Egyéb
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Spa ajánlat fürdőbelépővel
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló