A Batthyány csarnok feletti kis utca a helyszín, ahol több ilyen-olyan vendéglátó egység is sorakozik, minden oldalon. Pontosan nem tudom felidézni, de korábban valamilyen szendvicses-süti delikát működött itt, de az már bezárt, és helyét a Cupcake Tortaműhely vette át.
A belső teret átalakították, vintage stílusú, klasszul néz ki, több ülőhely lett, magasított bárszékes asztalok vannak. A fő profil a tortarendelés - előrendeléssel - , valamint újhullámos sütemények. Cupcake-ek közül elég széles a választék (590-750 Ft), szépek, mutatósak a sütik, de sajnos nem volt finom a választásom. Egy gesztenyés cupcake-et kértem. A krém unalmas, egysíkű, a tészta jellegtelen, összességében a frissességet is nagyon hiányoltam belőle. Bankkártyával lehet fizetni. A kiszolgálás érdektelen.