2024. januárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2024. január 24.Ajánlom a helyet másoknak is!
A villamosból elsuhanva valahová láttam, hogy van egy ilyen, aztán egy-két nap múlva visszatértem közelebbről megnézni. Egy jó pho-ért bárhová elmegy az ember. Na, de ez nem annyira jó pho. Először is, belépek az étterembe, érdekes, piros-fehér kockás terítős magyaros fíling fogad, meg elég nehéz konyhaszag is, és az is, mintha magyaros lenne. De ez nem riasztott el. A kiszolgálás nem túl lelkes, kissé enervált, de valamennyire magyarul is lehet. Kicsi marha phot kértem, nagyon gyorsan jött is, és a legnagyobb meglepetésemre édeskés volt. Erre nem készültem. Kapsz hozzá maszatokat, azokkal lehet javítani ezt-azt, és nyomtam belé az erőset erősen, aztán ettem, mert mit mást. Később kértem a hely specialitásának látszó CuRj-kaják közül a rákosat-poliposat, erre kaptam még egy levest, csak sokkal édesebb volt, mint az előző. Az evőeszközök elhelyezése az asztalokon gyalázatos, a nyelét nem tudod megfogni semminek, csak ha a koszos kezeddel végigtapogatsz öt másik villát. Ezt nem értem, meddig lehet eltűrni és miért van ez olyan sok helyen... szóval, megettem, ami megehető volt, nem tudom, kik ezek, a számlán valami Virág Hungary van, 5100 forintot fizettem, de nem voltam igazán boldog. De olvastam a neten, hogy mások szeretik a helyet.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Népszerű szállások a környéken
22.265 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Szalajka Fogadó Szilvásvárad