2022. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. április 11.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Néhány hónapja elhatároztam, hogy valami jobbfajta étterembe megyek felfedezni, és úgy találtam, hogy ez a Diós árok 16. az első tíz között van, itt, az ittjartam.hu-n. Így aztán szépen kivillamosoztam a János Kórházhoz, és felsétáltam a kis emelkedőn. Nem pont azt találtam, ami ide volt jelezve, de azért találtam. Írtam is egy hosszabb-rövidebb értékelést, hogy hát ez nem az! De láttam, hogy már mások is írtak erről zavarukban, és a sokadik voltam az itteni értékeléssel. Az történt, hogy ez régen az Árnyas értterem volt, a nagyon jó pontszámok annak szóltak, akik meg már az indiai étterembe jöttek, azok meg mást tapasztaltak. Most megdöbbenve látom, hogy ZigZag írt ide, és ő "fedezte fel", mi, többiek, meg eltűntünk a zúzdában. Az akkori értékelésem nem maradt meg sehol, az ebédre homályosan emlékszem, de a fényképeim megvannak még, szóval, fura volt, hogy bent milyen rend van, kint meg milyen elhanyagolt az egész. Bent halk zene, meleg, sötétbordó hangulat, kint meg olyan, mint egy régen elhagyatott terasz. A felszolgálás kedves volt, az étel nem hagyott valami nagy élményt maga után, talán kicsit drágább is volt a szokásosnál, de alapvetően jól érzéssel ebédeltem, nem gondolván azt, hogy sokszor vissza fogok ide jönni. A képeim dátumai alapján idén januárban lehetem itt. De azóta sok étel ledördült az emésztőcsatornámon.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (29)
Még több kép (19 db)
Curry House Indiai Étterem további értékelései
2022.04.10barátokkal
A Curry House nem az, aminek látszik, az indiai étterem a 8. kerületből költöztek át, vagy talán már az sem az első helyszínük volt, minden esetre egy ideje a 12. kerületben, a János Kórház feletti zöldövezeti térségben, az egykori Árnyas Étterem helyét vették át. Ez úgy sikerült, hogy részben...
Gotthard Hotel Szentgotthárd
21.287 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval