részét nem is teljesen értem, s ha értem is, nem tudom, ezt mégis hogyan lehet minden egyes összetevő esetén megvalósítani? )
A szép időre tekintettel a vendégek többsége a teraszt preferálja, de én jobban szeretek bent ülni, mert így függetleníthetem magam az időjárás okozta körülményektől, másrészt így jobban meg lehet szemlélni a belső kialakítást, berendezést. Az egyik főfalon, a pult felett egészen a plafonig boros, pezsgős, Prosecco-s üvegek sorakoznak, a másik oldalon középtájékon egy pizzasütő kemencét helyeztek el, amelyet az üvegfalon keresztül látni lehet "működés" közben. Az étlap 3 nyelvű: magyar, olasz és angol, olasz ételeket tartalmaz. Az árszínvonal elég magas, a főételek között bőven vannak 5. 000 Ft feletti fogások is. Nem meglepő, hogy a vendégkört leginkább külföldiek és jól öltözött üzletemberek adják. Eleve úgy terveztem, hogy tésztát fogok enni, választásom a Maccheroncini nevű tésztára esett, melyet koktélparadicsommal, mozzarella sajttal és bazsalikommal készítettek el (2200 Ft). Magát a tésztát is helyben, saját kezűleg készítik el, ez egy rövid, bordás felületű csőtészta féleség. Az étel valóban olyan, amit ígértek, egyszerű, de nagyszerű. A kedves fiatal felszolgáló hölgy hozza külön a parmezánt, s még azzal is meghinti a tésztát. Az étel tűzforró és finom. Adagra közepes, bár a tányér hatalmas, valójában ez egy olyan mennyiség, amit egy 3-4 fogásos ebéd részeként kényelmesen el lehet fogyasztani. A hozzá kért házilimonádé naranccsal kifejezetten finom, nincs agyonédesítve és nincs telepakolva jégkockával. (a 4 dl-es 750 Ft)
10% szervizdíjat számolnak fel. A számla végüsszege így 3000 Ft feletti. Összességében kellemes, nívós hely, de nem különleges, így én túlárazottnak érzem.