Voltaképpen konkrét elképzelés nélkül tértem be a Dafke Delibe, hivatalos ügyeket intéztem, megéheztem, de nem volt sok időm hosszasan ebédelni. A pultnál kiszolgáló fiatal hölgy többféle ötlettel segített, végül a napi levest választottam és egy bagelt. A leves igazi telitalálat volt, brokkoli krémleves belereszelt cheddar sajttal és metélőhagymával.
Nagyon finomra sikerült. A bagelt krémsajttal, sajttal és különböző zöldsalátákkal töltötte meg, a bagelt előtte átpirította, így még ropogósabb, finomabb lett. Az emeleten egy kis galériát alakítottak ki, 2 asztallal max. 8 fő részére, valamint egy 4 fős bárpultot, ahonnan le lehet nézni a földszinti pultra. A dekoráció eklektikus, rózsaszín falak, régi szódásszifon, mázas cseréptálak. Jó időben a kis étterem előtti padokon lehet üldögélni, kilátással a Madách térre. Kellemes meglepetés volt a hely, ajánlom! Árban nem annyira olcsó, de összességében nekem megérte.