salátákat, vegán tálakat, egészséges ill. mentes desszerteket, pl. chia pudingot. Legutóbb, amikor ott jártam, azt tapasztaltam, hogy egy kicsit változott a koncepció, ugyanis az elviteles hűtőpultot teljesen felszámolták. Helyette lett fix séfük, aki napközben bisztrós melegkonyhát visz, mediterrán-ázsiai ízvilággal, többféle vegetáriánus étellel. Árban 2400-5000 Ft között alakulnak az egytálételek árai, a desszertek 2500 Ft-ba kerülnek. Ott van az új étlapon is ez a bizonyos mandulatejes chia puding friss gyümölcsökkel, de sokkal drágább lett így, illetve nyilván többet kell rá várni, nem lehet azonnal elvinni. Kíváncsi vagyok, hogy ez az új koncepció működőképes lesz-e, én drukkolok nekik, mert a hely tényleg kellemes, a személyzet is szimpatikus, kedves. A kávéjuk kitűnő, Fernando Lima prémium kategóriás kávéit főzik. Ottjártamkor világos Gran Reserva, illetve a tradicionálisabb Pacamara Honey (El Salvador) kávék voltak az őrlőben. A péksütik annyira nem tűntek erősnek, muffin, pogácsa, kakaós csiga volt a búra alatt. A gyerekeknek kis játszósarkot alakítottak ki, nyáron a teraszra telepítve. Kézműves sörök közül a BAZ főzde üveges sörei kaphatóak. A Mayer kézműves szörpök közül a chilis mangósat kóstoltam. Erős, pikáns, karakteres, igazi felnőttes üdítő ital.