Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A budai Várban tett múzeumlátogatásunkat követően ide tértünk be ebédelni. Hétvégén ingyenesen lehet parkolni az Attila út mentén, és még szabad hely is akadt bőséggel, sőt, még árnyékos parkolót is sikerült kifogni. Az első teremben 3, a belső teremben további 5 asztaluk van, a két üres asztal közül az ablak mellettit választottuk. Terasz nincs. A pho levesek közül a klasszikus marhahúsosat (1990/1490 Ft), valamint a Dang Muoi fantázianevűt választottuk, amelyben grillezett sertés- és marhahús, garnélarák és rákkal töltött batyu is van (2390/1790 Ft) az üvegtésztán és a póréhagymán kívül. Azt már tudtam, hogy a levesből bőségesen elegendő lesz a kis adag is. A főételek felépítése hasonló: a választott hús mellett egy adag rizs és vegyes vietnami saláta található. Currys-kókuszos csirkét (1890 Ft), valamint lazacot választottunk szójaszósszal (2690 Ft). Rajtam a kis adag leves is kifogyott, így az egyik főételt elcsomagoltattuk. A levesben a rizstészta szerintem kissé túl volt főzve, a lazacot pedig túlsütötték, de az adagok bőségesek és jól fűszerezettek voltak. A leves mellé csak citromot, 3 féle csípőset adtak, de bambuszcsírát nem. A személyzet vietnami, egy családnak tűntek, apa és diáklány. Furcsa volt, hogy a lány is nagyon gyengén beszélt magyarul, talán nem magyar iskolába jár. De egyáltalán nem voltak kedvesek, szótlanul, gépiesen tették a dolgukat. A tisztaság az étterem egyik gyenge pontja, az asztalok és az étlap is ragacsos, tiszta pohár nem volt, a mosdó állapota volt a legrosszabb. Az egyik csap nem működött, ezt nejlonnak bekötözték, a kilincs kijárt, a papírtartó celluxszal volt összeragasztva. Tetszett, hogy az italok is autentikusak, palackozott és dobozos zöld tea és kókuszital aloé verával. 2 levesért, 2 főételért, 2 italért összesen 8600 Ft-ot fizettünk. Kötelező szervizdíj van, igaz, csak 5%. Bankkártyával is lehet fizetni.