Valójában nem tudtam, hogy több IRON Bar is van, de most már tudom. A körúton mentem tegnap, hogy vietnami ebédem után valami más nemzetiségű sört keressek, először a Salvatore-ba akartam betérni, hogy hátha egy koktél, de az csak később nyit délután, azután megtaláltam, az IRON Bart, megnéztem, és hát fent van a lapon, akkor ez az.
Be is ültem a NonStop sörözőbe, kértem egy korsó Pilsnert, és letelepedtem. A kiszolgálás barátságos. Összesen még két ember tartózkodott a nagy hodályban, a nő úgy nézett ki, mint egy TSZ javakorabeli bérszámfejtője a 60-as évekből, a pasi meg hosszú, nyurga, fiatal, talán anya-fia, de nem hasonlítottak egymásra, és nagyon elmélyülten dartsoztak. A nő nagyon profi volt, és ezzel a nézegetéssel elvoltam akármeddig. A sör nagyon jólesett, friss volt és hideg, viszont jól megkérték az árát, hát, itt 1400 forintért iszol egy korsó sört. Ennyi már az idő. Ketyeg valahol a horizont alatt a 2000 forint/korsó sör is, Csupa gazdasági siker ez az ország. De most már legalább tudjuk, hogy három IRON Bar is van Budapesten.