Csak egy sörrenés

DartsGaléria Budapest - Iron Bar (Erzsébet körút) BudapestDartsGaléria Budapest - Iron Bar (Erzsébet körút) Budapest a térképen

Átlagos 2025. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2025. március 27.
Valójában nem tudtam, hogy több IRON Bar is van, de most már tudom. A körúton mentem tegnap, hogy vietnami ebédem után valami más nemzetiségű sört keressek, először a Salvatore-ba akartam betérni, hogy hátha egy koktél, de az csak később nyit délután, azután megtaláltam, az IRON Bart, megnéztem, és hát fent van a lapon, akkor ez az. Be is ültem a NonStop sörözőbe, kértem egy korsó Pilsnert, és letelepedtem. A kiszolgálás barátságos. Összesen még két ember tartózkodott a nagy hodályban, a nő úgy nézett ki, mint egy TSZ javakorabeli bérszámfejtője a 60-as évekből, a pasi meg hosszú, nyurga, fiatal, talán anya-fia, de nem hasonlítottak egymásra, és nagyon elmélyülten dartsoztak. A nő nagyon profi volt, és ezzel a nézegetéssel elvoltam akármeddig. A sör nagyon jólesett, friss volt és hideg, viszont jól megkérték az árát, hát, itt 1400 forintért iszol egy korsó sört. Ennyi már az idő. Ketyeg valahol a horizont alatt a 2000 forint/korsó sör is, Csupa gazdasági siker ez az ország. De most már legalább tudjuk, hogy három IRON Bar is van Budapesten.
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (5)
DartsGaléria Budapest - Iron Bar (Erzsébet körút) Budapest - BelsőDartsGaléria Budapest - Iron Bar (Erzsébet körút) Budapest - BelsőDartsGaléria Budapest - Iron Bar (Erzsébet körút) Budapest - Étel/italDartsGaléria Budapest - Iron Bar (Erzsébet körút) Budapest - EgyébDartsGaléria Budapest - Iron Bar (Erzsébet körút) Budapest - Egyéb
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Kehida Termál Resort & Spa Kehidakustány - Kedvező ajánlat fürdőbelépővel
Kehida Termál Resort & Spa Kehidakustány
Kérd ajánlatunkat!
következő képelőző kép
Tetszik / hasznos neked ez a fotó?