2025. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2025. március 20.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Dasty a Fény utcai pince legjobb kocsmája, ahová időről időre betérek. Különlegessége az, hogy bár elnézve a törzsközönséget nem mondaná az ember, hogy itt van igény minőségi italokra, de akár van igény, akár nincs, a sör- és whisky-szortiment figyelemreméltó. 4 cseh csapolt sör, single malt whiskyk.
Nem csoda, hogy az egyik legismertebb magyar kocsmajáró Puska tamás így írt róla a Mutass egy kocsmát! FB csoportban : () De mi ez a fura név? Tettem fel a kérdést, miközben kikértem egy jó pohár Pilsnert. A Dasty egy kutya neve, egy régi örökség, miként a táblákon megjelenő csárda része is, noha a visszajáró vendégek egy része klubként hivatkozik rá, mások meg bázisként. () Minőségi palackozott és kimért borok - elvitelre is. 15 féle whisky. 10 féle rum. 8 féle gin. 7 féle pálinka. Még friss virág is van a pulton! A csempés falon természetfotó kiállítás, fölötte a polcon meg egy idő közben elhunyt törzsvendég, Pista bácsi fényképezőgép gyűjteménye, tárgyi öröksége, emléke. Csoda hely. Piac napokon konstans teltház. Teljesen jogosan!
Kár, hogy legutóbbi látogatásom alkalmával nyitva tartották az ajtót, így nemcsak a meleg ment ki, hanem a füst is bejött.
A 4 pontot azért megkapja a hely.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()