2016. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. október 9.Ajánlom a helyet másoknak is!
Annak ellenére, hogy nem a legkönnyebben megközelíthető helyen található, a cukrászdában mindig hatalmas sor áll a pultok előtt.
Mivel leülni nem lehet, a helyben fogyasztást választók csak állva tudják elmajszoli a rendelt finomságokat, így akik szeretik a kényelmet is (mint például mi), azoknak azt ajánlom, elvitelre kérjék a süteményeket, és otthon, kényelmesen fogyasszák el azokat. Azt nem javaslom, hogy másik cukrászdát válasszanak, mert az itt kapható édességek mennyeiek, bűn lenne kihagyni őket. Mi még sosem csalódtunk, a magas színvonal állandó, mindig nagyon-nagyon friss, finom és gusztusos süteményeket kaptunk.
Az eladók kifejezetten gyorsak és elsőre megjegyzik, mit szeretnénk, még ha hosszú is a listánk.
Ami számomra nagy hátrány, hogy nem lehet kártyával fizetni, valamint, hogy bár több telefonszámuk is van, akármikor szerettem volna telefonon rendelni, eddig még sosem sikerült elérnem őket.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Daubner Cukrászda további értékelései
2024.05.25a párjával
Minden nagyon finom , sós sütemények, fagyi isteni de most már nem először jártunk úgy , hogy 1/2 2 kor négy féle sós süteményből háromra azt mondta nincs !! Szerintem egy ekkora forgalmú cukrászdánál ez nem megengedhető !
2024.04.10egyedül
Csodálatos hely minden friss helyben készül szinte minden finom amit készítenek sós ,édes,fagyi mindig innen rendelünk tortát,csak ajánlani tudom mindenkinek
2021.06.21a párjával
A Daubner cukrászda átállt elvitelre, 2021 júniusának közepén a beltérben sehol nem lehetett leülni. Elvitelre vettünk hát sütiket a társammal, jómagam a diós puszedlit (4600 ft/ kg), a gauda sajtos minipogácsát (3800 ft/kg) kóstoltam, továbbá itthon ettem meg egy ribizlis máktorta szeletet...
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
84.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől teljes panzióval