Átlagos 2013. novemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2013. december 17.
Mi is több alkalommal jártunk itt a fagyi nekünk egyetlen egy alkalommal sem izlett, a sütik a pogácsák és a parfé torták viszont annál inkább. Van minőség esés (a pogácsa nagysága, szerkezeti összetétele) és van áremelkedés,de nem olyan feltűnő, mint egy „másik” cukrászdánál.Parkolni nehéz, sor van, de attól hogy még sor van, nem jelenít feltétlenül a kivállóságot. Kicsit túl értékelt Budai cukrászda, de azért nem rossz.
Minden nagyon finom , sós sütemények, fagyi isteni de most már nem először jártunk úgy , hogy 1/2 2 kor négy féle sós süteményből háromra azt mondta nincs !! Szerintem egy ekkora forgalmú cukrászdánál ez nem megengedhető !
Csodálatos hely minden friss helyben készül szinte minden finom amit készítenek sós ,édes,fagyi mindig innen rendelünk tortát,csak ajánlani tudom mindenkinek
A Daubner cukrászda átállt elvitelre, 2021 júniusának közepén a beltérben sehol nem lehetett leülni. Elvitelre vettünk hát sütiket a társammal, jómagam a diós puszedlit (4600 ft/ kg), a gauda sajtos minipogácsát (3800 ft/kg) kóstoltam, továbbá itthon ettem meg egy ribizlis máktorta szeletet...