Tradicionális ír kocsma az Oktogon közelében egy pincehelyiségben, plusz kiülős terasszal a Jókai utca járdája mellett. Két alkalommal jártunk itt. Első alkalommal az ír pultos fiatalember szolgált ki bennünket, jópofa, jókedélyű, lelkes és beszédes fiatalember, aki nem is tud magyarul.
A sörcsapon a hazai Soproni mellett ír sörök is voltak, de én a Magners tradicionális ír cidere - almás - mellett döntöttem, mivel Guinness vagy stout típusú sör nem volt. A teraszon is jó volt a hangulat, szinte minden asztal foglalt volt, záróráig maradtunk (Covid miatt korábban kellett zárni, mert utána kijárási tilalom volt), jól éreztük magunkat. Másodjára már annyira nem volt lelkes a személyzet, magyar pincérlány volt, a csapon nem volt semmi jó sör, üvegesben sem találtunk figyelemre méltót, amit csalódottan vettünk tudomásul, pedig csak kb. 1 hónap telt el az első látogatás óta. Azóta nem jártam arra, így most megírom az értékelést kiátlagolva 4 pontosra, aztán meglátjuk, legközelebb mit dob a gép. Egyébként emlékszem a hely elődjére, egy állatos bisztró működött itt régebben. Ennek már nem maradt semmi nyoma, a berendezést teljesen kicserélték, átfestették a falakat. Mondjuk a pult az helyileg ugyanott maradt, ahol volt. Meccseket szoktak vetíteni a nagy kivetítőn.