Vannak erények

Deep Burger - Oktogon BudapestDeep Burger - Oktogon Budapest a térképen

2019. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. február 23.
Színházból kijövet éppen itt kongattak vacsoraidőre, hát bementünk valami kései burgerre. A kiszolgálás rendkívül kedves, mindkét hölgy, aki a fedélzeten volt, nagyon barátságos és nagyon segítőkész volt, de azért annak nem örülök, hogy a sörömet kihozták előre, pedig kifejezetten kértem a pultnál, hogy a kaja után szeretném látni. Amúgy a sör sokat nyomott a lapba, csapolt van ötféle, Pilsner Urquell is, és hibátlan is volt. De a végére már nem annyira. A speciális hamburgerek nem készülnek el valami villámgyorsan, de azért várakozásnak se mondanám. A WC az emeleten van, és nincs benne sem szappan, sem kéztörlő. A női állítólag nagyon szűk, csak terpeszben lehet az ajtó mögé belépni. Ezt másodkézből tudom. Ennek ellenére a hely megkaphatja a négyes minősítést, bár indokolatlanul drágának tartottam a két hamburgerért, kevéske krumpliért, egy sörért és egy ásványvízért a több, mint 5.000 forintot.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (5)
Deep Burger - Oktogon Budapest - Étel/italDeep Burger - Oktogon Budapest - Étlap/itallapDeep Burger - Oktogon Budapest - Étel/italDeep Burger - Oktogon Budapest - BelsőDeep Burger - Oktogon Budapest - Belső

Deep Burger - Oktogon további értékelései

2017.02.14a párjával
Jellegtelen ízek és kiszolgálás amit a YouTube lejátszási lista koronáz meg. A hely hangulata az épület adottságainak köszönhetően jo.
Tó Wellness Hotel Bánk - Szilveszter
Tó Wellness Hotel Bánk
Hotel Piroska Bük, Bükfürd? - Három éjszakás ajánlat
Hotel Piroska Bük, Bükfürd?
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat, fürdőhasználattal
Hotel Elixír Mórahalom