2025. januárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2025. január 21.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Mediterrán vidékekről prémium termékeket kínáló delikátesz "vegyesbolt" a Kodály Körönd közelében. Olasz, spanyol, görög ételek és italok, bor, pezsgő, desszertek, friss gyümölcs és zöldség. A Prosecco az egyik sláger termék, a másik talán a kávé. Helyben is lehet kávézni, de mindössze egy kis asztaluk van, ami nyilván legtöbbször foglalt. Több tucatnyi szárított gyümölcs, mindenféle magvak, egzotikus rágcsálnivalók dekára kimérve. Az Aulich utcai Lui kézműves pékség kenyereit, sós és édes péksüteményeit kínálják, amelyek kiváló minőségűek, azonban én nagyon drágának találtam őket. Még a hasonló zsánerű pékségekhez mérten is. Bár ki tudja? Úgy szaladnak az árak... A klasszikus francia baguette 1099 Ft (35 dkg), a vajas croissant 999 Ft (mi értelme ennek a sok 9-esnek, nem is értem? ) , a többi péksütemény mind 1000 Ft felett, igaz, egy kicsit nagyobbak az átlag méretnél, de nem sokkal. A vadkovászos tönkölyös - magvas kenyér 1399 Ft (60 dkg). A San Benedetto 5 dl-es Zero citromos Ice Tea 400 Ft-ba került, ja nem, csak 399 Ft. Igényes, minőségi kis bolt, de szerintem összességében túlárazott. Még az akciós termékeket is drágának találtam. Sajnos.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (16)
Még több kép (6 db)
Sokoró Fogadó Sokorópátka