2016. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. július 26.Nem ajánlom a helyet másoknak!
Ma voltunk itt, sajnos nagyon lesújtó volt, annak ellenére, hogy már régen szerettem volna kipróbálni, mert kívülről vonzónak tűnt. Unokáimmal (4 és 3 évesek) mentünk be, a benti helyiségben 4 asztal van, ebből 3-nál ültek (egy-egy fő) a negyedikre ki volt téve a foglalt tábla. Gondolom a "Főnök úr" nem engedett leülni minket, azzal, hogy jönnek... közel fél órát voltunk ott, addig senki nem jött.
Kimondottan udvariatlanok voltak (gondolom a fiatal leányzók lazán átvették a "Főnök" stílusát) - és tudtuk, hogy a grillezett hús frissen készül, de azt nem, hogy itt ennyire sokáig készül (még tán az is belefért volna, hogy az udvaron kergetik a tyúkot...). Közben többen jöttek és persze mindenki kénytelen volt állni, mivel az üres, foglalt táblás asztalhoz nem lehetett leülni. Reklamálásunkra érdekes stílusban közölték, hogy "frissen készül... várni kell" - mire rákérdeztünk, hogy de ennyit, az volt a válasz, hogy már csomagolják. Ezek után (bár mint kiderült ott volt a "Fönők úr" mellett a pulton) még vagy 10 percig vártunk, mire szíveskedtek odaadni a csomagot (mert természetesen ezek után nem akartuk ott elfogyasztani, bár igazándiből még a gyerekek palacsintát is szerettek volna enni).
Összességében tehát nagyon kellemetlen szájízzel jöttünk ki, a rossz emlékű, a hosszadalmas és kellemetlen várakozás után. Többet nem megyünk, annak ellenére, hogy az étel finom volt. :(
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Népszerű szállások a környéken