Kutya a konyhába nem való, ez itt sincs másképp, a kutyus nagyon kedves és jól nevelt, de közben éberen figyelt minden mozzanatra, rezdülésre, fontos eseményre. A rövidke egy oldalas lapon gyakorlatilag tartalmas, kiadós reggelik szerepelnek, amelyeket egész nap ehetünk, a nyitva tartási időben (8. 30-16. 00 óra között), mellé nemcsak kiváló kávét, de akár egy pohár bort, koktélt vagy pezsgőt is leküldhetünk, mondjuk én nem, mert munkából mentem ki ebédidőben. Hétvégente a séf valami meglepetéssel szokott előrukkolni. A csoportosítás édesekre és sósokra oszlik, ezen belül nemzetközi a kínálat, a magyaros fogások mellett a francia, angol és spanyol vonal is befigyel. Az édes reggelik 1700-2790 Ft között árazódnak, a sósak ennél magasabban, 3500-4190 Ft között, amit én V. kerület ide vagy oda, egy kissé túlárazottnak éreztem, pláne, hogy még kötelező szervizdíjat is felszámolnak (12%). Az is igaz, hogy tényleg kitett magáért a séf, a The Goat névre hallgató fogás egy jó kis ebéd egytálételnek is beillett (3890 Ft). Pirított kovászos kenyéren grillezett kecskesajt, céklalekvár, körte kétféle megjelenésben, zöld pesto, jégcsapretek, tökmag. A limonádék között érdekesebb ízűek az uborkás, mentás és a hibiszkuszos (1500 Ft/4 dl). Igazán vendégbarát a kiszolgálás és az egész közeg nagyon emberi, barátságos. Jó volt itt lenni, jó volt itt enni.