2023. júliusban járt ittÉrtékelt: 2023. szeptember 6.Ajánlom a helyet másoknak is!
Népszerű fagylaltozó a gazdagréti lakótelepen a főút mellett. Közel 50 féle ízben kínálnak fagylaltokat, az alapízek mellett egy csomó különlegesség is felbukkan a hosszú, dupla hűtőpultban. Díjnyertes fagylaltokat is kínálnak. Példaképpen néhány izgalmasabb íz: chilis mangó, fenyőmagos sós karamella, kakaós tejbegríz, meggyes sportszelet, ibolya, After Eight csokis mentás, tejföl fagyalt karamellizált grillázzsal. Nem könnyű a választás, mondjuk aki itt lakik a közelben, az időről időre végig kóstolhatja a teljes repertoárt. Természetesen vannak mentes fagylaltok is, 3 féle cukormentes gyümölcsfagyit láttam a pultban.
A nagy várakozás után engem némiképpen csalódásként ért, hogy az ízek elég középszerűek voltak, nem éreztem ki azt a különlegességet, amit vártam volna. És amit bizony más hasonszőrű, "nagyon fagyis" specialista helyeken már többször is átéltem, ami hirtelen eszembe jut, az két vidéki hely, konkrét név említése nélkül Csákváron és Balatonmáriafürdőn.
Van egy több asztalos, árnyas kiülős teraszuk, valamint beltéri kávézós asztalok retró hangulatban és nagyon rendezetlenül, mondhatni kupisan. Mintha nem akarták volna, hogy bárki bent leüljön.
A kiszolgálás egykedvű, egy kicsi türelmetlenséget is éreztem, pedig itt szerintem tényleg nagyon nehéz kapásból választani.
A kávé olcsó, 550 Ft a cappuccino, de nem átütő.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (17)
Még több kép (7 db)