Jó 2019. áprilisban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2020. március 18.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Meglepődve néztem, hogy nem írtam meg még a Digó pizzás élményemet, holott mindjárt egy éve, hogy fiammal és egy jóbarátjával ott jártunk az Erzsébet téri egységben. Mivel a napot a gasztrotúrának szenteltük, hárman téptünk szét egy remek Margerita Pizzát (1790). Nem spórlásból, bár időnként az is legitim, fontos szempont, egyszerűen az a fiam kedvence. Szódát ittunk hozzá, hogy pihentessük a májunkat és ezt viszont spórlásból is italra, szánt pénzünket inkább borbárokban költöttük el, aznap hármat is meglátogattunk. Kézműves sörök nincsenek, arra azért szívesen beneveztünk volna, mondjuk egy Reketyére vagy Monyóra netán Szentandrásira. A választék szűk, áttekinthető, ötféle pizza 1800 ás 2800 között, négyféle extra feéltét 300 és 500 ft között. Összességében jó élmény volt, a pizza kifogástalannak bizonyult, tekintve a legendákat, amiket hallottam róla, ezen nem is csodálkoztam. Kifejezetten jó egy témájú hely. Az egész költséget egy főre számoltam, ez lényegében egy fős fogyasztás lett volna normálisan.
A Digó pizza már régóta pizzáztatja az gourmet világot ráadásul igen magas minőségben. Fesztiválok nagy királya már hosszú évek óta ám néhány éve úgy döntöttek fix helyen is lehet náluk pizzát enni így immáron megtalálhatóak a Római parton és az Erzsébet téren is az Akvárium közvetlen közelében....
Ez a trendi pizzázó stand az Erzsébet téren található az Aquarium lépcsőjének tetején, a Levendula fagyizó mellett. Korábban már találkoztam velük kitelepülésen, a Hold utcai piaccsarnok egyik gasztro-hétvégéjén. Hétfőnként nem készítenek pizzát, ilyenkor csak inni lehet náluk, erre érdemes...