Jó 2020. májusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2021. március 22.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Digó pizza már régóta pizzáztatja az gourmet világot ráadásul igen magas minőségben. Fesztiválok nagy királya már hosszú évek óta ám néhány éve úgy döntöttek fix helyen is lehet náluk pizzát enni így immáron megtalálhatóak a Római parton és az Erzsébet téren is az Akvárium közvetlen közelében. Eredeti nápolyi pizzára esküsznek amit rendes fatüzelésű kemencében sütnek meg rövid idő alatt körülbelül 400-500 fokon. Jómagam egy alap margherita pizzát kértem pluszba szalámival. Az ára jóval az átlag felett volt kimondottan drága és a mérete is relatíve apró volt ellenben az íze kiváló pont mint amilyennek egy rendes olasz pizzának. Mindenkinek ajánlom aki rendes tisztességesen elkészített és friss olasz pizzát akar enni mert ebben a műfajban a legjobbak közt vannak. Ellenben az árak elég borsosak
Meglepődve néztem, hogy nem írtam meg még a Digó pizzás élményemet, holott mindjárt egy éve, hogy fiammal és egy jóbarátjával ott jártunk az Erzsébet téri egységben. Mivel a napot a gasztrotúrának szenteltük, hárman téptünk szét egy remek Margerita Pizzát (1790). Nem spórlásból, bár időnként az...
Ez a trendi pizzázó stand az Erzsébet téren található az Aquarium lépcsőjének tetején, a Levendula fagyizó mellett. Korábban már találkoztam velük kitelepülésen, a Hold utcai piaccsarnok egyik gasztro-hétvégéjén. Hétfőnként nem készítenek pizzát, ilyenkor csak inni lehet náluk, erre érdemes...