Kiváló 2019. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2020. február 1.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Digó pizza hamar közönségre talált, mivel sokan szeretik az eredeti nápolyi pizzát. Nem meglepő, hogy az Erzsébet téri teraszegység után megnyitották a klasszikus, kőből épült pizzázójukat, ahol télen is le lehet ülni kényelmesen. Itt pár év alatt két egység is tönkrement, egy francia meg egy olasz, úgy saccolom, hogy ők megmaradnak. Fatüzelésű kemencében sütik a remek pizzákat, jómagam egy Margerita DOP-t kértem, amin pecorino és bivalymozzarella van, 2890 ftba kerül. Az asztalon nagyipari borslisztet tartalmazó borsszóró, ezt jó lenne borsdarálóra lecserélni. A kiszolgálás rendkívül kedves és szolgálatkész. Csapon csak kommersz sör van, a Heineken által megvásárolt Soproni szortiment, de tartanak palackban kézműves söröket is. A pizzát elvitelre kértem, későn vettem észre, hogy elfeledtem lefotózni. Nem tartanak sok bort, de ami van, az jó. Nálam mindez együtt elég 5 pontra.
A Digó Pizza pizzáját már volt szerencsém több alkalommal is kóstolni, egyrészt az Erzsébet téri kioszkjukban, másrészt a Hold utcai piac gasztro-hétvégéjén, de szerintem még valamelyik food truck fesztiválon is előfordult. Még a járvány beütése előtt nyitották meg az első igazi éttermüket a...