Hangulatos, meghitt hely

DIÓ delicate:cantine BudapestDIÓ delicate:cantine Budapest a térképen

2015. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. január 5.
A Dió egy hangulatos egység a Királyi Pál utcában, mely amilyen rövid, annyira “tartalmas”, otthont ad vagy 8-10 korrekt egységnek a legendás Janis pubtól az egyik legjobb csokoládészakbolton keresztül a Balatoni ízlelőig (ha nem így hívják pont, akkor bocs, lényeg, hogy a legjobb balatoni termékeket gyűjti össze), de még thai étterem is akad.
A Dió reggeliző-ebédelő hely is itt van, jómagam egy teát kértem, mert kell néha a májat pihentetni, éhes meg nem voltam. Kaptam hozzá citromot és német erdei mézet is.
Amíg üldögéltem érkeztek a törzsvendégek, látnivaló, hogy ez az autentikus, eredeti, hangulatos, pöttöm kis hely megtalálta a maga közönségét.
A tulaj, ha jól érzékeltem, német anyanyelvű, kedves, rokonszenves, az ételválaszték is erre utal, a téli hidegben “wintereintopfot” kínálnak (afféle mindent bele leves), a bécsi virslihez német mustárt, de adnak lasagne-át, wellington sertésszűzet, tafelspitzet is.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (6)
DIÓ delicate:cantine Budapest - BelsőDIÓ delicate:cantine Budapest - BelsőDIÓ delicate:cantine Budapest - BelsőDIÓ delicate:cantine Budapest - EgyébDIÓ delicate:cantine Budapest - Külső képDIÓ delicate:cantine Budapest - Külső kép

DIÓ delicate:cantine további értékelései

2017.08.10egyedül
Évek óta ugyanott működő kis delikát-falatozó a Kálvin tér és a Ferenciek tere között kb. félúton egy csendes kis utcában. Nagyon picike a hely, szűkösen lehet leülni. Egy csomó izgalmas, ínycsiklandó finomságot lehet itt enni, a kínálat sokszínű, változatos és ráadásul egészséges is. Vannak...
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár all inclusive ellátással a hévízi Hunguest Heliosban
Hunguest Hotel Helios Hévíz
103.020 Ft / 2 fő / 2 éjtől all inclusive ellátással