2015. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. február 3.Ajánlom a helyet másoknak is!
Párommal vacsoráztunk egyik péntek este a helyen, Brigád bónuszt felhasználva. A következőket fogyasztottuk:
A párom Töltött Csirkemell Filét „Dióhéj” Módra burgonya krokettel. Ránézésre elég kicsi adagnak tűnt, 5-6 rúd krokett volt a tányéron, mellette két közepes méretű töltött csirkemell. Párom nem túl nagyétkű, ezért az adag rendben volt neki. Én valószínűleg keveselltem volna.
A pincér szerint a "Dióhéj módra" azt jelenti, hogy alma és méz is van a sajt mellett a töltelékben. Párom viszont egyiket sem érezte, csak a sajt ízét. Így nem sikerült megtudni, hogy miért is különleges a helyről elnevezett csirkemell-specialitás.
Jómagam választása a Marhapörkölt Juhtúrós Sztrapacskával volt. Ezzel semmi gond nem volt, jókora adag, a sztrapacska finom pörcökkel és lilahagymával volt megszórva. Egyedül a pörkölt főhetett volna még tovább, bár tudom, hogy a marhahúst nehéz tökéletesen elkészíteni.
Párom ásványvizet ivott (az itallap szerint 290 Ft), én viszont gyümölcslevet kértem - amelyek ugyan nincsenek az italapon (csak szénsavas italok), így az árát is csak onnan tudom, hogy levontam a két italért fizetett ~900 Ft-ból a 290-et, így kiderült, hogy kb. 600 Ft-ot fizethettem 2,5dl szűrt körteléért. Ezt kicsit sokallom így utólag.
A hely előterében éppen egy céges vacsora zajlott, de hátrébb négyes asztaloknál le lehetett ülni. A társaság hangoskodása eléggé hátrahallatszott, de hát egy légtér, ez van..
A rendeléstől számítva ha jól emlékszem, kb 20-30 percen belül kihozták az ételt, korrekt.
Összességében tetszett a hely, de a fenti apróságok miatt csak 4 pontot adok. Ebben benne van annak az elismerése is, hogy bónuszt lehetett felhasználni náluk.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Pastano Trattoria további értékelései
2015.09.20a párjával
Kora délután jártunk az étteremben, ebéd- és vacsoraidő közt félidőben. Így abból, hogy rajtunk kívül csak egyetlen vendég volt, nem lehet következtetést levonni a forgalmat és a hangulatot illetően. A berendezés... finoman szólva eklektikus. Az ormótlan műkandallót díszítő műmárvány szobrok...
2015.07.21a párjával
A férjemmel voltunk az étteremben névnapja alkalmából. Bónusz brigád kuponnal mentünk, foglatunk helyet 2 nappal előbb.Érkezésünkkor az étterem üres volt csak a kert helyiségben voltak.Sajnos mi nem kaphattunk ott helyet mert volt egy nagyobb csoport. 2 felszolgáló volt akik nem igazán voltak a...
Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár
131.404 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Hotel Golden Lake Resort Balatonfüred
45.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd?