Egyébként számtalan asztal van többféle elrendezésben, nagyobb társaságokat is kényelmesen le tudnak ültetni. A 2 fogásos ebéd 3. 300 Ft, a 3 fogásos 4. 200 Ft (+ szervizdíj 12%), hétfőtől péntekig 12-15 óra között. A kínálat hetente változik: 4 leves, előétel, 4 főétel, amelyben mindig van ún. újragondolt főzelék vagy zöldségétel, és örömmel konstatáltam, hogy a húsétel itt nemcsak csirkemell filét jelent, mint az éttermi menük 80-90%-ánál, hanem fogasfilé, sertésszűz, kacsacomb. Igen, itt a menüben ilyen fogásokat kínálnak. Egy idősebb, rutinos, profi pincér szolgált ki, igen udvariasan, előzékenyen, de a többi fiatalabb pincér viselkedése is hibátlan volt, 10 pontos szerviz, nem is kérdés. A menü tartalmazott egy nagy adag csinos limonádét is, amely befőttes üvegben érkezett. Amíg az első fogásra vártam, már jött is egy kis fűszervaj kőmozsárban, valamint jóféle házi bagett kenyér, kisvödörben. Nemcsak egy szelet, hanem annyi, ami az étkezés további szakaszán az ételek mellé is elegendő lesz. (Nem értem, amikor az éttermek a szelet kenyereken spórolnak, nos, itt ilyenről szó sem volt). Az előétel füstölt pisztráng kígyóuborkával, tárkonnyal, mogyoróval csodás kompozíció volt, frissítő, könnyű fogás. A főétel konfitált kacsacomb, káposztás csuszatészta, fokhagymával igen jókora fogás volt, nem is tudtam vele megbirkózni, és sajnos a desszert is ugrott a részemről. A fűszerezés kitűnő volt, összességében azonban nekem egy kicsit zsíros, nehéz volt ez az étel így. A svédasztalos ebédkínálat hivatalos események, konferenciák idején áll a vendégek rendelkezésére. Sárgadinnye pármai sonkával, füstölt lazac, izgalmas saláták, többféle sütemény, egyik jobban nézett ki, mint a másik és nagyon finomak is voltak. A normál étlap természetesen lényegesen drágább, mint a menü, 1 fogás többe kerül a főételek közül.