2024. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2024. május 3.Ajánlom a helyet másoknak is!
Az első negyedév legnagyobb meglepetése volt számomra ez a cukrászda, több helyen olvastam a reklámjukat, de amit itt tapasztaltam, az sokkal jobb volt, mint amit reméltem. Egy minden szempontból tökéletes élmény. A helyszín az I. kerületben a Horváth-kert, ami egy kis parkos rész a Krisztina körút és az Attila út között, az Alagút előtti buszmegállónál található. Egy félkör alakú pavilonban kaptak helyet, melyet egy külső félköríves terasz bővít további asztalokkal, sok-sok ülőhellyel.
A belső rész tágas, napfényes, levegős. A hosszú, több részes pultban csak úgy roskadoztak a sütemények, tortaszeletek, pohárdesszertek, igazán gazdag kínálat! Apró édes- és sós teasütemények, mákos rétes. Szendvicsek (1390-1590 Ft), amelyeket ebédidőben napi levessel vagy desszerttel kombinálva menüben is kérhetünk. A hagyományos típusok - házi krémes 890 Ft, Eszterházy torta 1290 Ft - mellett sok érdekesség, újdonság is (1100-1390 Ft között). Dilmah kávét és teát készítenek, egy finom lattéval (790 Ft) indítottam is a napot.
A gyerekeknek vettem macaront, amit itt nagyon kedvező áron kínáltak 350 Ft-ért. 18 db vásárlása esetén azért nem mindegy! Vettem még a sütik közül elvitelre egy tripla csokoládét (1150 Ft), valamint egy franciás szívdesszertet (1490 Ft). Nincs kötelező szervizdíj, újabb piros pont.
A kedves fiatal pultos hölggyel elbeszélgetve megtudtam, hogy a tulajdonos páros nevéhez köthető a Vakvarjú Étterem, ez pedig most a hölgy, Dobay Eszter újabb ötlete, ami nagyon szépen indult. Sok sikert kívánok és jövünk még!
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (28)
Még több kép (18 db)
Mjus Resort & Thermal Park Körmend