A Doboz amolyan bulis prémium romkocsmának volt szánva, hatalmas és az átlagosnál sokkal rendezettebb beltér. Egyébként a romkocsma egyik lényeges vonása épp az, hogy potom pénzből ideiglenes ivót hozzanak létre, ez meg nagybefektetésnek tűnik. Hogy bejön-e a számítás, nem tudom, ottjártunk idején minden esetre nem sok vendég volt.
Demeter Csabától kértünk egy bort, konkrétan a Hanga cuvée-t, amivel két ízben is aranyat nyert az egri borász Bordeauxban a Challenge International de Vin nevű versenyen. Ez a bor is szerepelt ugyanis az egyébként elég szűk választékban, de kifogyott. Így egy deci Haraszty-Vallejo Irsai Olivért és egy deci Juhász Olaszrizlinget kértünk (az egri pincészetről van szó, nem az etyekiről. ) Az utóbbi kellemes meglepetés volt. Juhászéknak korrekt boraik voltak mindig is, de ez több volt a korrektnél. Nem láttam, hogy lenne konyhájuk, de amilyen nagy az egység, nem csodálkoznék rajta, ha erre is futotta volna a térből és a pénzből. Az ételrovatban az italválasztékot jutalmaztam. Lényegében 3,5 pontot érdemelnének, elvégre sem töményben, sem sörben nem nyújtanak átlag felettit, de felfele kerekítettem. A zene nem a mi ízlésvilágunkat tükrözte.