Rendeltem toluk. Az hogy a leirt 40 perc helyett 85 lett illetve a rendelt ital helyett is rosszat kuldtek minden rendben volt. Termeszetesen a pizza mar hideg volt.
Sok embernek egybenőtt a házhoz szállítás a Don Pepe nevével. Nem alaptalanul. Az egyik legrégebbi motoros és nagy valószínűséggel a legsikeresebb és legismertebb is. Árak tekintetében szintén a 2000-es kategóriától kezdődik. Minőségben még mindig hibátlan. Az ikonikusnak mondható sonkás pizza még mindig finom és normális adag.
Kőbányán az újhegyi lakótelepen eldugott helyen, a sétány mögött, a sétányra néző üzletek és boltok hátsó kijáratánál van a Don Pepe. Csak egy tiramisura szerettem volna beugrani, sajnos sikertelenül. Bár a bejárat mellett volt egy asztal székekkel, és bent is volt mindkét oldalon 1-1 asztal szintén székekkel, illetve paddal, a személyzet egyik tagja mondta, hogy nincs helyben fogyasztás, csak kiszállításra dolgoznak.
Bent több pizzafutár is tartózkodott, a rendeléseket egyeztették. Félhomály volt, inkább raktárbázisnak nézett ki a hely, mint egy pizzériának. Elsőre nem adtam fel, jeleztem, hogy tényleg csak egy desszertet szeretnék, és leülnék ide bármelyik asztalhoz, akár kint is megenni, annyival hárította el a kérést, hogy sem tányéruk, sem evőeszközük nincs. Azt azért nem kérdezte meg, hogy elvitelre kérek-e egyet. Ha nincs, nincs, nem erőszak a disznótor. . .