A meglehetősen hosszú étlapot a pizzák uralják, de elég sokféle olasz stílusú tésztaétel, saláta is található, de vannak, levesek, desszertek is. Néhány étel nem kifejezetten olasz, inkább ismertebb fogások. Az étel 3 és 4 között billeg, de ezúttal a leves miatt felfelé kerekítettem. Először egy húslevessel (590 Ft) indítottam, az étlap szerint "gazdagon", és valóban volt is benne elég szépen csirkeaprólék, zöldség, zöldborsó, a csigatészta mellett. Kiadós, tartalmas, korrekt. Főételként egy klasszikust, milánói spagettit (1790 Ft) kértem, ami szintén kiadós volt, de átütőnek nem mondanám, inkább átlagos. Mind a tészta, mind a sajt és a szósz is, a tetejére gazdagon - sőt, túl gazdagon - rászórt rukkola viszont nem volt friss, kissé már fonnyadós volt. Az elviteles dobozért 150 Ft-ot kellett pluszban fizetni. A személyzet profi, a konyha folyamatosan dolgozott, közepes időt kellett várni. Elég sok telefonos rendelésük volt, és az étteremben is több asztalnál ültek. A beltér olaszos hangulatú, de nincs túltolva a toszkán életérzés. A mosdó felújított, kulturált. Szolid 2 fogás egy üdítővel kijön 3ezerből. A pizzák 1700 Ft-tól indulnak, hagyományos kerek pizzát sütnek. Kötelező szervizdíj nincs.