2020. januárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2020. szeptember 13.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Évek óta működő, a környéken kiszállítást is vállaló olasz étterem és pizzéria Angyalföldön, különösen forgalmas, jó megközelíthetőségű helyen az Árpád híd metróállomás közelében.
A bejárat a forgalmas Róbert Károly körútról nyílik. Az első teremből, ahol a bárpult is található, hátra még nyílik egy sokkal nagyobb, tágas vendégtér.
A meglehetősen hosszú étlapot a pizzák uralják, de elég sokféle olasz stílusú tésztaétel, saláta is található, de vannak, levesek, desszertek is. Néhány étel nem kifejezetten olasz, inkább ismertebb fogások.
Az étel 3 és 4 között billeg, de ezúttal a leves miatt felfelé kerekítettem.
Először egy húslevessel (590 Ft) indítottam, az étlap szerint "gazdagon", és valóban volt is benne elég szépen csirkeaprólék, zöldség, zöldborsó, a csigatészta mellett. Kiadós, tartalmas, korrekt.
Főételként egy klasszikust, milánói spagettit (1790 Ft) kértem, ami szintén kiadós volt, de átütőnek nem mondanám, inkább átlagos. Mind a tészta, mind a sajt és a szósz is, a tetejére gazdagon - sőt, túl gazdagon - rászórt rukkola viszont nem volt friss, kissé már fonnyadós volt.
Az elviteles dobozért 150 Ft-ot kellett pluszban fizetni.
A személyzet profi, a konyha folyamatosan dolgozott, közepes időt kellett várni. Elég sok telefonos rendelésük volt, és az étteremben is több asztalnál ültek.
A beltér olaszos hangulatú, de nincs túltolva a toszkán életérzés.
A mosdó felújított, kulturált.
Szolid 2 fogás egy üdítővel kijön 3ezerből.
A pizzák 1700 Ft-tól indulnak, hagyományos kerek pizzát sütnek.
Kötelező szervizdíj nincs.
Még több kép (6 db)
Don Roberto Pizzéria további értékelései
2024.06.22egyedül
![]()
Az első benyomásom amikor beléptem, az volt hogy "WoW", nagyon szép, rendezett, tiszta étterem. Az eladó lányok nagyon kedvesek, vidámak, és gyorsak voltak. A bolongnese pizza nagyon finom volt, vékony tészta, bőséges feltét, érződött hogy nem mű paradicsommal készült. Az étteremben nagyon...
2019.06.09barátokkal
![]()
Én nyitástól követem az étterem változásait, és a választékát. Nagyon sok éve mondom, hogy a legjobb pizzát itt lehet enni, és ezt még nem döntötte meg nálam semmi. Még emlékszem az aprócska helyre, ahol csak pár pad volt, de kemencében sütötték a pizzát. Nem véletlen nem is igen mentünk máshová...
2017.08.30a párjával
![]()
Az utobbi hetekben ketszer jartunk az etteremben. A Robert K körut nem a legkedvezöbb helye az ettermeknek. A kiszolgalas kedves, gyors, figyelmes. Elsö alkalommal pizzat ettunk. Nekunk erösebb fuszerezes hianyzott, pl oregano, timjan. Elkelne az asztalokra kikeszitett so es paprika melle mas...
Prémium Hotel Panoráma Siófok