Éppen egy szezonális gasztroélmény után voltam, a karácsonyi forraltborozást meg a bódékban a turistásított brutális árakat nem írja ide az ember, mert nem állandó létesítmények, szóval, egy-két óra múlva visszatérve a mindennapok kínálatába itt nézegettem valamit, az Arany János utcánál. Ezek kis boltok folyton gazdát cserélnek, gondolom.
Most éppen egy kebabos-dönerest választottam, mert itt nem állt senki. Ez néha rossz jel, de hideg volt, és nem volt kedvem ácsorogni. Viszont nem volt rossz ötlet. A srác, aki amúgy unatkozott vevő nélkül, pattant, kedves volt, mindent tett a kézi gyrosomba, mert úgy kértem, és egész jó is volt. Szokatlanul vékony a tésztájuk, de ezzel nem is volt semmi bajom. Sok szalvétát kértem, mert mindig lecsöpög, meg én is maszatos leszek, kaptam is. Szóval, így futtában egynek éppen jó a hely. És olcsó is, főleg a borzalmas karácsonyi bódéárakhoz képest!