A Bamba Marha véleményem szerint az egyik legjobb burgereket készíti mostanság Budapesten, egyre több helyen bukkannak fel narancssárga logós egységeik a belvárosban. A legújabb dobásuk volt év elején a Donna Mamma névre hallgató tradicionális nápolyi pizzázójuk. Helyileg az Astoriánál, a Bamba Marha egysége mellett találhatóak.
A belső tér összenyílik, szabad átjárás biztosított a pizzéria és a burgerező között. 13 féle fix feltétes pizzát készítenek, minőségi alapanyagokból, frissen sülnek a kerek, vékonytésztás pizzák, 1290 - 2990 Ft közötti áron, a teteje azért szerintem már elég húzós árban, ez utóbbi a prosciutto crudo sonkás, többsajtos. Igazából nem volt 100%-osan ínyemre való egyik fajta pizza sem, de a pultos fiatalemberrel konzultálva a Carlotta Carbonara névre keresztelt pancetta, pecorino sajt, tojás, mozzarella, tört feketebors feltétes pizza mellett döntöttem (2090 Ft), mellé egy pohár málnaszörpöt kértem (350 Ft, 3 dl). A pizza 7-8 perc alatt készült el a sarokba beépített kemencében. A pizzatészta nagyon jó állagú, finom, könnyű, de a feltétek nekem így összességében egy kissé vérszegénynek hatottak. Környezettudatos a hely, az evőeszközök lebomló kukorica-keményítőbő készülnek, szalvéta helyett tekercses papír kéztörlő van kihelyezve az asztalokra. Az asztalok többsége magasított bárasztal bárszékkel. Működőképes wifi és bankkártyás fizetés van.