A Bamba Marha véleményem szerint az egyik legjobb burgereket készíti mostanság Budapesten, egyre több helyen bukkannak fel narancssárga logós egységeik a belvárosban. A legújabb dobásuk volt év elején a Donna Mamma névre hallgató tradicionális nápolyi pizzázójuk. Helyileg az Astoriánál, a Bamba Marha egysége mellett találhatóak.
A belső tér összenyílik, szabad átjárás biztosított a pizzéria és a burgerező között. 13 féle fix feltétes pizzát készítenek, minőségi alapanyagokból, frissen sülnek a kerek, vékonytésztás pizzák, 1290 - 2990 Ft közötti áron, a teteje azért szerintem már elég húzós árban, ez utóbbi a prosciutto crudo sonkás, többsajtos. Igazából nem volt 100%-osan ínyemre való egyik fajta pizza sem, de a pultos fiatalemberrel konzultálva a Carlotta Carbonara névre keresztelt pancetta, pecorino sajt, tojás, mozzarella, tört feketebors feltétes pizza mellett döntöttem (2090 Ft), mellé egy pohár málnaszörpöt kértem (350 Ft, 3 dl). A pizza 7-8 perc alatt készült el a sarokba beépített kemencében. A pizzatészta nagyon jó állagú, finom, könnyű, de a feltétek nekem így összességében egy kissé vérszegénynek hatottak. Környezettudatos a hely, az evőeszközök lebomló kukorica-keményítőbő készülnek, szalvéta helyett tekercses papír kéztörlő van kihelyezve az asztalokra. Az asztalok többsége magasított bárasztal bárszékkel. Működőképes wifi és bankkártyás fizetés van.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.