2019. januárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. január 4.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az Akácfa utcán akartam bemenni a Rákóczi út felől, de elvétettem eggyel, és a Klauzálon mentem. S milyen jól tettem! Amikor a Dorado Kávézó elé értem, nem emlékeztem pontosan a forrásra, hogy hol, de arra igen, hogy erről a helyről már olvastam valahol, jókat! Szóval ezúton is köszönöm Ugor hasznos értékelését. Minden szavával csak egyet tudok érteni.
La Marzocco gépen fő a kitűnő kávé, lehet választani világos és sötétebb pörkölésű közül is, ki milyet kedvel. Több közös asztal és közös fogas szolgál a kapcsolatépítésre, az emberek közelebb hozatalára, s ez itt tényleg működik. Hozzám is leült két külföldi srác a 4 személyes asztalhoz.
Egy eszpresszó 450 Ft, a tejért nem kellett fizetni. A tej meg volt gőzölve, langyos, nem a papírdobozból a hűtőből kivéve löttyintették ám rá.
A berendezés skandináv minimál, de vannak élő növények.
Ételfronton banános és mákos-citromos piskótás süti (690 Ft), gyümölcskenyér, croissant.
A női WC-ben elfogyott a papír, a pultos lány hálás volt, hogy szóltam.
Nagy a forgalom, gyorsan fogy, mondta nevetve.
Szó szerint telt ház volt. Inkább az ifjabb, 20- 30-as korosztály, külföldiek és magyarok vegyesen.
Ha jól vettem le, a barista fiú spanyol, a lány magyar volt.
Kedvesek. Szimpatikus, klassz hely, kiváló kávé. Mi más kellhet még?
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Dorado Café további értékelései
2024.12.14egyedül
Látom itt már a bajnokok értékelték a helyet, ahol én is megfordultam egy jó éve, de nem írtam meg akkor azon frissiben. A nemrégiben visszatértem. Ezúttal csak egy deci natúrbort ittam. 2100 forintba került, ami átlagos ár/érték arány. Nekem semmi nem sugallta azt a katartikus 5 pontos...
2018.11.22egyedül
Nyirkos, kellemetlen este volt már, valahol meg kellene inni egy kávét, gondoltam, mert mégis egy találkozóra megyek, nem illik bambán elálmosodni... megnéztem néhányat, csak úgy, az utcáról a környező három utcában. Ide meg bepillantottam és beleszerettem rögtön. Cipővel fékez, csikorog,...
Puchner Kastélyszálló Bikal
Szalajka Fogadó Szilvásvárad