2024. októberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2024. október 13.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
2017-ben a nyitás után nem sokkal írtam erről a kávézóról már, akkor is tetszett. Ma a Bazilikából jövet erre jöttem el gyalogosan, úgy voltam vele, ha találok nyitva egy kávézót, akkor betérek, mert vasárnap sok vendéglátó hely pihenőnapot tart, ha nem, akkor nem, úgy is jó, de a DOSE éppen nyitva tartott. A kis teraszon már hűs volt az idő, de a kutyások még kiültek azért. A benti meleg részben a pult előtt elég nagy volt a tumultus fogadott, a külföldiek kérdéseire válaszolt a kedves barista fiú, türelmesen, mosolyogva. A barista lány is igazán kedves, készséges volt.
Két féle kávét fűznek a Racer Beans prémium kategóriás alapanyagaiból, a világosabb perui Chacra citrusos-cseresznyés, míg az általam választott brazil Capoeira mogyorós-kesudiós ízvilágot hoz. Az eszpresszó 790 Ft, kötelező szervizdíj nincs, a tej ingyenes.
A pulttal szembeni falon London ködös fekete-fehér fotója látható, több asztalka, bárszékes magasított, normál és foteles ülőhelyek is vannak, én ez utóbbit preferáltam. Mentes vagy szénsavas vizet ingyen tölthetünk magunknak a kávé vagy az étel mellé.
Ételek terén többféle szendvics - bagettek 1790-1890 Ft, croissant, csokis párna (1090 Ft), Danish szárított paradicsomos - túrós táska (1090 Ft), jó kinézetű, házias sütik pl. maracujás sajttorta, epres sajttorta, szilvás morzsás crumble (1390 Ft).
Jó hely, ajánlom, és megyek máskor is.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (36)
Még több kép (26 db)
Dose Espresso további értékelései
2019.04.08kollégákkal
Az eszpresszó kávé nagyon finom volt, a kiszolgálás kedves, a környezet kellemes. A kávé 550 Ft, a tejért külön nem számoltak fel semmit. Néhány sütemény, croissant is kapható. Déli órában kevesen voltak.
2017.06.28egyedül
Talán 2 évig is üresen, magára hagyatottan állt ez a bérlemény a Bank Center mellett, korábban egkori kollégáimmal nagy kedvencünk, a Vian Café működött itt. Ez még a klasszikus reggelizős kávézó volt, nem a pár méterrel feljebb lévő bisztrós-ebédelős-vacsorázós étterem. A Dose specialty kávézó...
84.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől teljes panzióval
Thermal Hotel Balance Lenti