Hogy ez mennyire jó név vagy sem, azt szerintem mindenki döntse el maga, én már szerintem eleget kritizáltam a hazai vendéglátó egységek névválasztási szokásait, ezúttal nem teszem. Az minden esetre feltűnt, hogy a beltér és a stílus nem sokat változott. Újhullámos kávézó, világos pörkölésű, jó minőségű kávé készül. Skandináv, fenyőfa-hangsúlyos, letisztult, egyszerű berendezés. Csinos tálalás egy fatálcán, mellé egy kis kockányi finom csokis brownie és egy pohár víz is érkezett. Az eszpresszó ára 650 Ft, itt a nem éppen belvárosban szerintem egy kicsit ez drága. Kávén kívül matcha, azaz japán zöld tea, szörp, limonádé, chai latte és forró csokoládé iható. A pultban zsúfoltan, rendezetlenül szerepelt többféle sütemény, 990, illetve 1290 Ft-os áron, amelyet szintén átlag felettinek érzek ezen a környéken. Többféle cruffin (málnás, pisztáciás, fahéjas almás) - töltött fánkszerű égetett tészta, csokis táska franciásan Pain au Chocolate, sós-karamellás torta, répatorta, somlói torta. Magvas bagel szendvicseket láttam még a pultban. Érdekesség, hogy reggel már be volt készítve a pultra tucatnyi fatálca, vízzel, brownie kockával, készülve a reggel várható kávé-rohamra. A fő vendégkör a környező modern irodákban dolgozó, átlag felett kereső kör, illetve az igényes környékbeli új építésű lakóházakban home office-ban dolgozók lehetnek leginkább. Szóval semmiképpen sem a kerület idős lakói, a Lehel piacra járók.