Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Limoncello és Rafaello

Dr. Gelato BudapestDr. Gelato Budapest a térképen

Átlagos 2015. júliusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2015. augusztus 18.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Hadik Kávézóban és a Szatyor Bárban tett látogatás után a Körtér felé haladva éppen útba esett még a Dr. Gelato is, egy jó fagyi még igazán bevállalható volt.
A Dr. Gelato-nak az a szlogenje, hogy "Szenvedélyünk a fagylalt!" - nos ezzel kapcsolatosan én is úgyanígy érzek, jó dolog rokonlelkekkel összetalálkozni.
Pici és mondhatni jellegtelen üzlethelyiség, van előttük egy kis terasz is, de a többség úgyis csak veszi a fagyit és útközben megeszi, én is így tettem. A választék kb. 20 féle fagyi volt, bár a honlapjukon azt írják, összesen közel 300 féle fagyit gyártanak, ezeket nyilván nem egyszerre helyezik ki. Hogy csak nekem nem volt szerencsém a választással, vagy így alakult, nem tudom, de nekem a kiválasztott 2 íz, a Limoncellő (citrom-lime között félúton) és a Rafaello (kókuszos fehércsoki) is olyan átlagosak voltak. Szerepelt még a kínálatban: Oreo keksz, málna, sárgabarck, citrom, fahéjas szilva, vanília, sárgadinnye..., ezek közül ez a 2 tűnt megnyerőnek név és szín/kinézet alapján. Nem volt rossz, 2 átlagos gombóc, de semmi extra. Igazából így kb. 2 hét elteltével már nem is tudom visszaidézni, nem jut eszembe semmi különleges. A kiemelkedő fagyikat (vagy bármilyen más ételt) pedig az ember nem felejti el egykönnyen.
A kiszolgálás is átlagos volt, nem volt semmi plusz kontaktus, csak köszönés, rendelés, fizetés, köszönés és ennyi.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (6)
Dr. Gelato Budapest - Külső képDr. Gelato Budapest - BelsőDr. Gelato Budapest - EgyébDr. Gelato Budapest - Külső képDr. Gelato Budapest - Étel/italDr. Gelato Budapest - Külső kép

Dr. Gelato további értékelései

2015.06.07barátokkal
Kiváló
Kezdjem azzal, hogy a látszattal ellentétben nem vagyok nagy fagylaltevő. Így nem is tudtam, hogy miféle akció ez a nagy fagylaltnap, amikor a bekapcsolódó helyek féláron kínálják portékáikat. Tény, hogy aznap hosszú sor kanyargott a Móricz Zsigmond körtér melletti Dr. Gelato fagyizó előtt,...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Aphrodite Zalakaros - All inclusive ajánlat
Hotel Aphrodite Zalakaros
209.400 Ft / 2 fő / 3 éjtől all inclusive ellátással
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Hunguest Saliris Egerszalók
50.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Hotel Járja Hajdúszoboszló - Napi árak reggelis ellátással
Hotel Járja Hajdúszoboszló
26.050 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel