Az alapító osztrák Duran család története a Monarchia idejére nyúlik vissza, több pékséget üzemeltettek. Ez az étkezde 20 éve, 1995-ben nyitott meg Budapesten, mint az első magyar franchise szendvicsüzlet. Az üzleti koncepció azóta sem sokat változott, jelenleg több mint 40 féle koktélszendvics kapható.
A kis szendvicskékből 5-6 db-ot simán meg lehet egyszerre enni, mert elég aprócska a méretük. Árban a legolcsóbbak 200 Ft-nál kezdődnek, a többség 290 Ft-ba kerül, de van egy-két extra fajta, ami majdnem 500 Ft-ba kerül (libamájas, lazackaviáros). Fehér-, barna- és magvas kenyérből is készülnek a szendvicsek. A munkaértekezletekre többször rendeltünk már tőlük, a minőséggel nem volt soha problémánk. A legnépszerűbbek a sonkás és a szalámis változatok, ebből fogy a legtöbb, bár vannak szerintem sokkal izgalmasabb verziók is, pl. a juhsajt krémes vagy a marhahús salátás. Az én kedvencem a currys tojássalátás és a körözöttes. Ár-érték arányban szerintem elég drága. A kiszolgálással soha nem volt gondom, s bár késő délutánra eléggé megfogyatkozik s kínálat, mindig találtam még kedvemre valót a választékból.