Kizárólag csak a koncertek miatt járok ide, de mindig reménykedem, hogy a szervezők valami más helyszínt választanak, közelebb hozzánk, a belvároshoz. Persze sajnos nincs nagy választék a normális budapesti koncerthelyszínek között. Nyáron még annyira nem rossz az új Dürer, hiszen le lehet menni a Duna-partra, bár nagyon veszélyes a lejutás szerintem, illetve a kerthelyiség hangulatos, azonban a belső tér számomra rideg, kopottas, fakó, levegőtlen. Lélektelen. A parkolás nem megoldott, nincs normálisan kiépített, lefestett parkoló rész, mindenki össze-vissza megáll, ahogy sikerül. BKV-val több átszállással tudunk ide utazni, de még a legközelebbi busz/villamosmegállótól is kell azért gyalogolni. Éjszaka a hazajutás macerás, ritkán jár az éjszakai busz, ami errefelé megfordul. Az árakat elég rendesen megemelték, mintha egy igényes belvárosi szórakozóhelyen lennénk, pedig nagyon nem. Az italkínálat alapvetően mainstream, bár a legutóbbi eseményen kapható volt a Mad Scientist Mad In Black Fekete Zaj fesztivál söre, de ez egyszeri alkalomként fordult csak elő. Üveges sörben tartanak kézműves fajtákat is változó kínálatban 1850 Ft-os kezdő üvegártól (Fóti Zwickl-t láttam legutóbb). Pár aktuális ár: Jagermeister 4 cl 1500 Ft, kis üveges Coca Cola 700 Ft, Soproni 1895 csapolt sör 990 Ft / 5 dl korsó, Soproni IPA 1350 Ft a korsó. Hasonlóan a legtöbb hazai szórakozóhelyhez, itt is re-pohár rendszer van a környezetvédelem jegyében, azaz a műanyag pohár díját is meg kell fizetni, amit a végén visszaválthatsz zsetonra. Élelmesek eleve saját pohárral érkeznek, így spórolnak több száz Ft-ot. Kötelező szervizdíj nincs, a fizetéskor az appon ki lehet választani, hogy mennyi borravalót akarsz adni, ha akarsz egyáltalán. Ételeket a bejárat előtti Billog büfé kioszkban lehet kapni, de én még nem ettem ott. Kézműves burgerek, pulled pork szendvics, Tex-Mex tál, Jalapeno poppers szerepel a kínálatban, szóval afféle mexikói-amerikai street food hely.