A ti sötétségetek nem a mi sötétségünk

Dzzs Bár BudapestDzzs Bár Budapest a térképen

Átlagos 2025. januárban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2025. február 23.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Délután 5-től késő éjszakába nyúlóan nyitva tartó romkocsma a Nagy Diófa utcában. Lehetne akár igényes, hangulatos beltere, de az üzemeltetők/tulajdonosok úgy döntöttek inkább, hogy "beromosítják", mert ez olyan vagány és trendi. Vannak jópofa, kreatív dekorációs elemek, de sajnos nem érvényesültek, elvesztek ebben a kaotikus katyvaszban. A mosdó szintén össze-graffitizett, pedig amúgy nem lenne lelakott vagy koszos.
A környéken megszálló-járkáló, bulizó külföldi fiatalok mellett a hazai underground színtér arcai is felbukkantak a helyszínen. A személyzet leginkább egymás és saját maguk szórakoztatásával volt elfoglalva.
A kiszolgálás a pultnál történik. Itallapot nem láttunk/nem kaptunk, ahogy a végén számlát/blokkot sem. Az italok között voltak izgalmasabb tételek is, de nehéz volt ezekre rábukkanni a zsúfolt italpulton és a félhomályban. Laphroaig 10 éves whiskyt és Manner mogyorós krémlikőrt ittunk a rövidek közül
A csapon Soproni (1000 Ft/korsó), Soproni IPA (1200 Ft/korsó) és Edelweiss (1500 Ft/korsó) söröket tartanak. Kézműves sörök is voltak dobozos és üveges kivitelben, jó részük nem látható módon a pult alsó részében elrejtve volt, de a Fehér Nyúl színes dobozait felismertem.
Egy kicsit olyan érzésem volt itt, mint amikor a berlini anarchista punk lakásfoglalók átveszik az uralmat egy valaha igényes, kulturált, élhető, de elhagyott polgári lakásban, aztán átformálják a saját képükre és igényszintjükre.
3 pontnál többet nem tudok erre a produkcióra adni, nekem nem jött be, de másnak talán igen.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Gyenge

Dzzs Bár további értékelései

2015.05.12egyedül
Egy átlagos kocsmát a kedves kiszolgálás maradandó élménnyé tud tenni. Megannyi példát mondhatnék, elsőnek az egri Leányka utcában fekvő Alfa bár jut eszembe, ahol a pultos kislány éjfél után olyan természetes kedvességgel mosolygott, hogy az ember elhitte neki, hogy szereti a munkáját. Nos, a...
Hotel Forrás Zalakaros - Senior kedvezményes csomagajánlat
Hotel Forrás Zalakaros