A korábbi Bean My Lover kávézó helyén a Lehel Piac és a Ferdinánd híd közelében megújult formában, új üzemeltetővel, illetve tulajdonossal működik az új néven az Early, amely egy kis kézműves kávézó, ahol kizárólag újhullámos, specialty, világos pörkölésű kávét főznek.
A korábbi koncepcióban még "vegyesen", klasszikus és specialty is ment, az új névvel és az új dizájnnal ezt a változtatást is szerették volna még jobban hangsúlyozni. Helyben az ablaknál lévő könyöklőnél vagy a pult mögötti kis emelvényen lehet kávézni. Árban a környéken átlagos árfekvés jellemző rájuk, egy latte 1050 Ft-ba került, melyet idő hiányában sajnos elvitelre, útközben papírpohárban kellett elkortyolnom. A horvát Bora Nera kávépörkölő Peru Mayar kávéjából készült a fekete, ami ugye itt nem is fekete, hiszen világos pörkölésű. Kedves, barátságos, szívélyes volt a kiszolgálás. A kávé mellé többféle croissant, illetve helyben készült szendvicsek kaphatóak (1150 Ft). A vaníliás csiga elfogyott, az népszerű.