Az Easy Wine nevű helyet az autóból néztem ki magamnak a Hold utca és a Kálmán Imre utca sarkán. Gyakran, nagyjából havonta járok arra és addig nem volt ott vendéglátóhely. Meg is tudtuk, miután sikerült még aznap visszatérni, hogy épp a nyitás napján szúrtam ki őket. Korrekt falatkáik vannak, apróhal chipszet kértem (1290 ft) valamint csirkeszárnyakat (1490).
A bor tekintetében rokonszenves kártyás önkiszolgáló rendszer működik, ez nekem nagyon megfelelt. Kóstoltam is jó pár bort. Lehet kérni 25 ml-t, fél decit vagy egy decit. Persze a legkisebb mennyiséget kértem mindenből. 2500 forintot kóstolgattam össze, őszintén szólva többre számítottam. 12% felszolgálási díjat adnak a számlához. A kiszolgálás egyébként lelkes és szakszerű. Nagyon jó élmény volt a hely, az ételeket 4 pontra taksálom, a borokat 5re.